Hayvancılıkta
Lider
Kuruluş

Polatlı Et ; 2020 yılında Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan tesisimiz 2.000 m²'si kapalı olmak üzere toplam 8.500 m² alanda günlük 165 ton et işleme kapasitesine sahiptir. Tesisimiz Avrupa standartlarında son teknoloji modern ekipmanları ve sorunsuz hizmeti ile bölgenin en gözde tesislerinden olup tüm besicilerimizin hizmetindedir. Tesisimiz aylık 7.500 büyük baş, 24.000 küçük baş hayvan kapasitesine sahiptir. Kesime getirilen küçük ve büyük baş hayvanlar şirketimiz bünyesinde ki Veteriner Hekimlerimiz tarafından muayeneleri yapılarak bekleme alanına alınır. Burada küpe numaraları ve evrakları kontrol edildikten sonra kesime sevk edilir.


Kalite Doğallığımızı
Hayvanlarımızdan Aldık

İslami koşullara göre kesimi gerçekleşen küçük ve büyük baş hayvanlar modern ve üst düzey kesim hattımızda hijyenik olarak işleme alınır. Kesimi tamamlanan Karkas etler Veteriner hekimlerimiz tarafından kontrol edilerek +4° hijyenik soğuk hava depomuzda dinlendirilmeye alınır. Burada dinlendirilen etler, soğuk zincir bozulmadan parçalanarak ulusal marketlere gönderilmek üzere, et ve sakatat paketleme bölümüne alınır. Daha sonra burada çeşidine göre sınıflandırılan etler kendi tesisimize ait frigofrik araçlarımız ile tüm Türkiye'de ki ulusal marketlere dağıtımı yapılarak oradan siz değerli halkımızın sofralarına ulaşır. Polatlı Et Entegre Tesisi Türkiye'de ve Dünya'da kurumsal bir marka olma yolunda siz değerli halkımızdan aldığı güç ile sağlam adımlarla ilerlemektedir.

Kalite kontrol ve lojistik birimler tarafından bütün hammaddeler ve ürünler kayıt altına alınmakta analiz değerleri uygunluğuna göre hammadde kabulü yapılmaktadır. Her kabul edilen hammaddenin lot bilgisi izlenebilirlik sistemi içine alınıp her üretimde izlenmektedir.

Her gün üretim, satış, hammadde ve günlük raporlamalar yapılmaktadır. Bu raporlamalarda miktarsal ve kalite olarak izlenebilirlik yapılmakta, müşterilerimize her et ürünün elde edildiği hayvanın yetiştirildiği çiftliğe kadar geriye dönük bilgilendirme yapılmaktadır.

İşletme içinde sadece ürün değil personel, sıcaklık, kalibrasyon, ürün analizleri, ekipman ve personel hijyeni düzenli periyotlarla kontrol edilmekte ve kayıt altına alınmaktadır.


 

Sertifikalarımız

Et üretiminde gıda güvenliği canlı hayvan, spesiyal parçalara kadar tüm aşamaları kapsamaktadır. Gıda güvenliği POLATLI ET’in birinci önceliğidir. Bu koşulları gıda güvenliği Helal Et, ISO 22000, ISO 9001 yönetim sistemleriyle sağlamaktayız.

Kuruluşundan bugüne yönetim İlkelerimiz müşterilerimizin güvenini kazanmak, istikrarlı, hızlı ve doğru kararlar vererek büyümektir.

 


Vizyonumuz

Tarım, hayvancılık ve gıda üretimi alanında, yenilikçi, araştırmacı, girişimci, dinamik, çevreye, doğaya ve halk sağlığına önem veren, yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, en güvenilir lider şirket olarak sektörde dünya markası olmak.

Misyonumuz

Toplumun ihtiyaç ve beklentilerine uygun, tarladan sofraya kadar geçen tüm aşamalarda yüksek kalitede, sağlıklı, hijyenik ve güvenilir organik hayvansal ürünleri, çevreye ve doğaya uyumlu olarak üretmek ve çiftçimizi modern tarım ve hayvancılık üretimleri konusunda bilgilendirmek.